Kako zeolit djeluje na kosti?

djelovanje-zeolita

Zeolit – za vaše zdrave i snažne kosti, za kosti mladih i starih osoba, za kosti zdravih i bolesnih, sportaša i rekreativca, za cijeljenje prijeloma i operativnih zahvata na kostima i posebno – za oseteoporozu. Zeolit povećava gustoću kostiju, pozitivno djeluje na koštanu strukturu, povećava i ubrzava cijeljenje i formiranje kostiju.

Posebno pomaže kod osteoporoze, kod prijeloma i postoperativnih i drugih cijeljenja kostiju, kod bolesti vezivnog tkiva, posebice kolagenoza: reumatoidnog artritisa, lupus erythematodes, te fibroza i sjogrens sindroma i smanjuje bolove u zglobovima.

zeolit-povecava-gustocu-kostiju

Zeolit – patentirani lijek kod osteoporoze

zeolit-patentirani-lijek-kod-osteoporoze

Zeolit je patentiran kao novi lijek kod svih vrsta osteoporoze jer normalizira metabolizam minerala, povećava razinu mineralizacije koštanog tkiva pa time povećava mehaničku čvrstoću kosti. Obnavlja koncentraciju makro i mikroelemenata u krvi: kalcija, fosfora, željeza, mangana i magnezija koji su glavne komponente za formiranje callusa, a smanjuje koncentraciju teških metala: kadmija, olova i aluminija.

Zeolit ubrzava cijeljenje kod lomova i operacija kosti

Zeolit ubrzava proces cijeljenja prijeloma kostiju i smanjuje komplikacije vezane uz dugotrajnu imobilizaciju zbog prijeloma, ublažava post – traumatske otekline i bolne sindrome, te omogućava da zglob ponovo funkcionira na zdrav način. Zbog toga nalazi sve širu primjenu u traumatologiji kod svih vrsta povreda i prijeloma kosti i svih vrsta operativnih zahvata na kostima.

cijeljenje-kostiju-kod-lomova

Kako uzimati zeolit kod osteoporoze i cijeljenja kostiju

Dnevna terapija:

PANACEO MEdicin prah 4 – 6 X 1 žličica
plus
PANACEO MED kapsule 4 – 6 x 1 kapsula

Poželjno dodatno:

PANACTIVE Dolomite 2 x 1 kapsula dnevno (kalcij + magnezij
i/ili
PANACEO Sport 3 x 2 kapsule dnevno (zeolit, kalcij, magnezij, maca)

Upotreba zeolita višestruko će promijenit vaš život u pozitivnom pravcu! Zdravije i snažnije tijelo se znade veseliti životu. Dapače, veselje i radost su vaša istinska priroda.

Dali postoje negativne nuspojave kod uzimanja zeolita?

Ne postoje negativne nus pojave ni kontraindikacije kod uzimanja zeolita. Kod osoba sklonih zatvoru (opstipaciji) se eventualno u prvim danima ili tjednima povećanog uzimanja praha, može pojačati opstipacijski efekt. To je prolazna pojava. U slučaju da se pojavi, predlažemo nazovite našu Savjetodavnu službu za savjet.

Panaceo zeolit je jedinstveni i jedini registrirani medicinski zeolit za humanu upotrebu

Važno upozorenje korisnicima zeolita! Na tržištu se nalazi više ”izvora” zeolita s različitim certifikatima i tvrdnjama. Bitno je znati da  Zakon EU i HR propisuje da zeolit mora biti registriran kao MEDICINSKI proizvod i proizvodnja mora biti pod stalnom HACCAP kontrolom za proizvodnju medicinskih proizvoda (kontrola slična kontroli lijekova).

zastita potrosaca

Do sada je u Hrvatskoj na takav zakonom propisan način pri HALMED-u registriran isključivo zeolit Panaceo proizvođača iz Austrije. Panaceo Tim iz Hrvatske je njegov ekskluzivni zastupnik. Panaceo zeolit je jedini garantirano sigurni medicinski zeolit za humanu oralnu upotrebu. Panaceo ima jedinstvenu prednost na evropskom i hrvatskom tržištu humanog medicinskog zeolita.

***Obrazloženje: U prirodi postoji preko 400 vrsta zeolita, među kojima je jedan –  zeolit klinoptilolit dokazano učinkovit i ljekovit za humanu upotrebu. Treba znati da su mnoge podvrste zeolita toksične, neke čak kancerogene, što se ne može razaznati prostim okom. Zeolit se vadi kao mineralna ruda iz rudnika. Zbog mogućnosti da u rudniku jedna vrste zeolita pređe u drugu, npr ljekovita u eventualno toksičnu podvrstu zeolita, te zbog mogućnosti onečišćenja zeolita u zemljinoj kori, zbog osjetljivosti procesa mikronizacije i aktivacije zeolita i nužnosti da postoji garancija bezuvjetne čistoće i kvalitete zeolita za humanu medicinsku upotrebu, zakon EU i HR je zabranio registraciju zeolita kao dijetetskog proizvoda i zahtjeva registraciju zeolita kao medicinskog proizvoda. To iz razloga što dijetetski proizvod ne podliježe stalnoj kontroli nakon prve registracije. Na Hrvatskom tržištu samo je Panaceo zeolit registriran i kontroliran po kriterijima EU za medicinske proizvode.

NARUČITE  VAŠ  MEDICINSKI  ZEOLIT

(p)ostanite zdravi

 

Osnovna terapija: Panaceo Medicin kapsule/prah

Dodatna terapija: Panaceo Dolomit, Panaceo Sport