a_proizvodi_panactive_opc-c

Glavne prednosti

100_reine_natur_rot_en

  • prirodna zaštita stanica od virusa i imunološki ovisnih dijagnoza

  • prevencija kardiovaskularnih bolesti

  • pomlađivanje, zdrava i lijepa koža

PANACEO proizvodi na bazi zeolita su jedini takvi proizvodi u Europi koji su registrirani u skladu s zakonom EU kao medicinski proizvodi za oralnu humanu upotrebu.

Niti jedan drugi proizvod na bazi zeolita koji se nalazi na hrvatskom tržištu nije registriran sukladno zakonu EU, pri HALMED-u (Hrvatska Agencija za lijekove i medicinske proizvode). Stoga su takvi proizvodi ilegalni na tržištu EU i HR. U prirodi postoji 400 vrsta zeolita od kojih su neki vrlo toksični i kancerogeni. Zbog toga je EU strogo zabranila upotrebu zeolita ukoliko isti nije registriran temeljem kriterija kontrole za medicinske proizvode.

Proizvodi na bazi zeolita koji su registrirani kao dijetetski proizvodi ili dodaci prehrani su protuzakoniti i potencijalno opasni, bez obzira na razne certifikate na koje se pozivaju i koje eventualno posjeduju. Jedini stvarni i zakonski dokaz sigurnosti zeolita je status medicinskog proizvoda. 

90 kapsula, količina 48 mg
cijena 220 kn

1 kapsula sadrži:
ekstrakt sjemenki grožđa (OPC) 124,4 mg
acerola 385,6 mg
kapsula celuloza 90 mgg

1 – 3 kapsule PANACTIVE OPC+C dnevno, najbolje s otopinom praha Panaceo Med ili Panaceo Basic.

PANACTIVE OPC+C sadrži OPC, prirodni ekstrakt sjemenki grožđa i prirodni vitamin C sadržan u trešnji Acerola. U kombinaciji s oralnim uzimanjem PANACEO MED ili PANACEO BASIC (prah ili kapsule) postiže savršeni sinergijski učinak kod imunološki ovisnih dijagnoza: gripe, prehlade, viroze, virusnih oboljenja. Prevenira aterosklerozu i kardiovaskularne bolesti, moždani i srčani udar, normalizira tlak, kolesterol i vaskularne funkcije, poboljšava cirkulaciju, jača srce i stijenke vena i kapilara, pomaže kod proširenih vena i otečenih nogu, smanjuje umor i iscrpljenost. Ima snažni antioksidacijski učinak, jača funkcije imunološkog sustava, štiti genetske DNK, te proteine i lipide od oksidativnog oštećenja, smanjuje stres, ima antiaging efekt za tijelo i kožu odnosno usporava proces starenja i posljedice ozbiljnih i teških bolesti.

PANACTIVE OPC+C unapređuje imunološki odgovor tijela na upale, alergije i infekcije, a istraživanja su pokazala da pomaže kod najmanje 60 različitih bolesti, konkretno uz dijagnoze izravno povezane s preranim starenjem, artritisom, poremećajima cirkulacije, dijabetesom, cirozom jetre, srčanim bolestima, arteriosklerozom i mnogim drugim poremećajima. Stimulira imunološku obranu organizma, pa se preporuča i kod kanceroznih oboljenja.