Prijavite se na naš newsletter

* obavezna polja
SAVJETOVANJE I KONTAKT
DOWNLOAD

IONSKA RAZMJENA ZEOLITA

NOVOSTI

ŠTO JE PANACEO?

TAJNA PANACEO PROIZVODA LEŽI U IZUZETNIM PRIRODNIM MEDICINSKIM SVOJSTVIMA ZEOLITA, JEDINSTVENOJ SUVREMENOJ PROIZVODNOJ METODI, TE U SINERGIJSKOM DJELOVANJU ZEOLITA I TRADICIONALNIH LIJEKOVA – PRIZNATIH PRIRODNIH LJEKOVITIH SUPSTANCI

PANACEO SPORT

Upotreba

Medicinski proizvodi PANACEO uzimaju se uz jelo ili neposredno prije jela a u opravdanim slučajevima (iscrpljen organizam i otežana probava) 1 sat nakon jela. Panaceo se uzima prije jela da bi se organizam zaštitio od eventualno nepoželjnih unosa koji se nalaze u hrani, inače nije nužno jesti svaki put kad se uzima Panaceo.

Prah se uzima razmućen u velikoj čaši vode ili druge tekućine (poželjno je piti što više tekućine, najmanje 2-3 litre). Zajedno s razmućenim prahom popiju se i kapsule. Pored vode, može se uzeti zeleni čaj, sok, vitaminski napitak (bolje je razmutiti i odmah popiti – ne ostaviti da stoji). Panaceo se ne uzima zajedno, tj istovremeno s C vitaminom ili s mineralnom vodom.

Kod osoba koje imaju konkretne zdravstvene probleme dnevne doze se određuju individualnim PROTOKOLOM i prilagođavaju se konstituciji tijela i dijagnozi. Ako je organizam oslabljen ili osjetljiv, moguće je postupno uvođenje terapije na način da početne doze praha budu manje, npr 1/3, pa ?, pa 2/3 od preporučenih doza u Protokolu, te se svako dva-tri dana povećavaju do preporučenih doza. To se uglavnom odnosi na osobe koje imaju tegobe u vezi s probavnim traktom.

Kod osoba sklonih opstipaciji veće količine praha mogu PROLAZNO pojačati opstipacijski efekt, pa se i kod takvih osoba preporuča postupno uvođenje praha u terapiju. Ova pojava je obavezno prolazna a regulira se uzimanjem povećanih količina tekućine.

Panaceo proizvodi na bazi zeolita su apsolutno i potpuno neškodljivi, nemaju toksičnu ni letalnu dozu, nemaju kontraindikacija ni nuspojava. Zeolit nikad ne izaziva alergijske reakcije. Ovu 100% prirodnu terapiju organizam prepoznaje kao "vlastitu supstancu", a ne kao lijek, pa stoga ne stvara obrambene mehanizme. Ne stvara se ovisnost. Tijekom ove terapije mogu se uzimati svi propisani klasični lijekovi ili eventualni alternativni prirodni pripravci. Iznimka su onkološki pacijenti koji su na programu kemoterapije, jer se za vrijeme primanja kemoterapije pauzira s uzimanjem Panaceo proizvoda.


PANACEO Tim d.o.o. ekskluzivni zastupnik tvrtke PANACEO International Active Mineral Production GmbH

Panaceo Tim d.o.o. copyrights 2010, web design by hrvojemesec.com