U kliničkoj studiji o primjeni zeolita u ginekologiji i kod ginekoloških infekcija , uključujući trudnice, utvrđena je učinkovitost primjene zeolita kod liječenja klamidije, ureoplazme i gardnerele, odnosno u normalizaciji biocenoza rodnice i vrata maternice, te smanjenja upale. Rezultat primjene zeolita pokazao je poboljšanje ukupnog ginekološkog stanja, smanjenje bolnih i upalnih simptoma., te evidentan imunomodulacijski utjecaj, što je od posebnog značaja u liječenju klamidioza, ureaplasmoze i gardnerelleze u trudnoći:

Gljivična oboljenja maternice povezana su s učestalim infekcijama. Bakterije i gljivice se zajedno nalaze u posebnom miljeu i međusobno su u balansirane. Kod zdrave, seksualno aktivne žene, nalaze se u materičnom miljeu kao bakterije mliječnih kiselina. U zdravoj maternici se razvija kiselinska Ph vrijednost, koja zaustavlja porast bakterija i gljivica. Kod poremećaja funkcija dolazi do gljivičnih infekcija, npr. Candida albicans gljivicom, koja uzrokuje otok, pečenje, svrbež kao i bolove pri mokrenju, a kod mnogih žena se pojavljuje i bijeli iscjedak. Postoje brojne tablete ili kreme koje sadrže antimikotike, tretmani kojima su izrazito dugotrajni. Jedan od prirodnih mogućnosti liječenja gljivičnih infekcija je zeolitni puder, koji se aplicira u maternicu.

Primjena zeolita u ginekologiji pokazala je vrlo optimističke rezultate kod različitih bakterijskih i virusnih infekcija, uključujući HPV, te poremećaje CIN vrijednosti.

Panactive fitofarmakološke supstance

 • Maca 

  regulira hormonalnu aktivnost i endokrini sustav
  poboljšava i stimulira plodnost
  potenciju i libido kod oba spola
  povećava pokretljivost spermatozoida
  unapređuje raspoloženje, svojstvo antidepresanta
  pomaže kod menopause i andropauze.