Zeolit sadrži esencijalne elemente potrebne za optimalno funkcioniranje zdravih stanica, pa je efikasan u prevenciji preranog starenja. Sadrži mikro i makro minerale koji imaju jedinstven, lagano alkalizirajući, za vitalnost tijela vrlo značajan pH nivo. Mnogi ljudi prerano stare zbog gomilanja toksina koji otežavaju optimalni metabolizam i normalnu obnovu stanica.

Zeolit odstranjuje toksine koji opterećuju organizam, pa se tijelo normalno obnavlja i regenerira. Zeolit obnavlja DNA i opskrbljuje tijelo s esencijalnim supstancama i aminokiselinama, koji su potrebni radi asimiliranja vitamina, minerala i drugih hranjivih sastojaka. Na taj način stimulira metabolizam, jača imunološki sustav, te osposobljava organizam da se suprotstavi patogenim uzročnicima i infekcijama. Stoga se ovaj 100% prirodni mineral dojma kao da je spoj brojnih elemenata i proizvod vrhunske znanstvene tehnologije, a zapravo ne sadrži nikakve dodatke niti kemijske reagense.

U najnovije vrijeme značajno su unaprijeđena istraživanja o elektromagnetskim poljima i njihovim interakcijama između žive i nežive prirode. Ta istraživanja upućuju na jedinstvo interakcija između žive tvari (čovjeka) i nežive prirode (zeolit), što je polazište neslućenih mogućnosti primjene zeolita u, na primjer, kontroli ljudske biološke dobi. Utjecaj zeolita na elektromagnetsko ljudsko polje istraživala je Ruska medicinska Akademija u istoimenoj studiji, otvarajući time novo poglavlje budućih aplikacija zeolita.

Panactive fitofarmakološke supstance

  • Maca – povećava vitalost, snagu, izdržljivost

  • OPC+C
    anti-aging efekt
    usporava proces starenja