novi panaceo

Glavne prednosti Panaceo MED kapsule i prah

100_reine_natur_rot_en

 • najnovija unaprijeđena formula zeolita

 • nano-tehnologija u funkciji jačanja moći prirode

 • prirodna zaštita, regeneracija

 • visoko učinkovita prirodna suportivna terapija

 • detoksikacija teških metala i drugih otrova,

 • brži oporavak, snažniji imunološki odgovor

 • ublažava nuspojave kemoterapije i zračenja

 • suportivna terapija kod teških kroničnih bolesti,

 • kožnih bolesti i bolesti koštanog sustava

 • snažniji i zdraviji organizam

PANACEO proizvodi na bazi zeolita su jedini takvi proizvodi u Europi koji su registrirani u skladu s zakonom EU kao medicinski proizvodi za oralnu humanu upotrebu.

Niti jedan drugi proizvod na bazi zeolita koji se nalazi na hrvatskom tržištu nije registriran sukladno zakonu EU, pri HALMED-u (Hrvatska Agencija za lijekove i medicinske proizvode). Stoga su takvi proizvodi ilegalni na tržištu EU i HR. U prirodi postoji 400 vrsta zeolita od kojih su neki vrlo toksični i kancerogeni. Zbog toga je EU strogo zabranila upotrebu zeolita ukoliko isti nije registriran temeljem kriterija kontrole za medicinske proizvode.

Proizvodi na bazi zeolita koji su registrirani kao dijetetski proizvodi ili dodaci prehrani su protuzakoniti i potencijalno opasni, bez obzira na razne certifikate na koje se pozivaju i koje eventualno posjeduju. Jedini stvarni i zakonski dokaz sigurnosti zeolita je status medicinskog proizvoda. 

PANACEO MED prah 360 grama
cijena 550 kn

PANACEO MED kapsule 180 kapsula
cijena 350 kn

100 g PANACEO MED praha sadrži 100 grama minerala Panalit (vulkanski mineral zeolit klinopltilolit dvostruko aktiviran i mikroniziran po PMA©tehnologiji – PANACEO Micro Activation)

PANACEO MED prah

najmanje četiri (do 8 puta) puta dnevno jednu ravnu mjernu žličicu praha (2grama), rastopljenu u velikoj čaši vode, uzimati neposredno prije jela
Prilikom kemoterapije prestati uzimati PANACEO MED jedan dan prije početka kemoterapije, za vrijeme kemoterapije i jedan dan po završetku kemoterapije.

PANACEO MED  kapsule

prva tri tjedna 9 – 12 – 16 kapsula dnevno, 3 do 4 puta dnevno po 3 -4 kapsule, s dosta tekućine, uzimati neposredno prije jela, a nakon toga smanjiti na 9 kapsula dnevno.
Prilikom kemoterapije prestati uzimati PANACEO MED za tri dana, počevši jedan dan prije početka kemoterapije i jedan dan po završetku kemoterapije.

PANACEO MED je najnoviji i najjači panaceo proizvod, zbog primijenjene dvostruke extra aktivacije i mikronizacije. Objednjuje dva prethodna Panaceo Med proizvoda – kvalitetu bivšeg ONKO SUPORT te cijenu bivšeg HEPA PROTECT proizvoda.

Kao ionski izmjenjivač, zeolit veže toksine i štetne metabolite i zamjenjuje ih s kationima esencijalnih minerala: Na, Ca, Mg, K (natrija, kalcija, kalija, magnezija), te tako ujedno remineralizira organizam. Eliminirajući otrovne supstance iz digestivnog trakta zeolit spriječava nastanak slobodnih radikala – primarna antioksidativna djelotvornost. Djeluje u digestivnom traktu na biofizikalnoj razini i ne metabolira se u organizmu. U potpunosti se izlučuje u roku od 24 sata, zajedno sa štetnim tvarima i toksinima. PANACEO MED koristi svojstvo zeolita da selektivno vezuje određene endo-tokisne (amonijak) i egzo-toksine (teški metali, olovo, živa, kadmij, cezij i drugi), razne gljivice, uključujući kandidu, eliminira ih iz tijela i djeluje alkalno.

PANACEO MED se koristi za pojačanu detoksikaciju organa zaduženih za čišćenje organizma, posebno jetre, bubrega i kože, a naročito je učinkovit kod problema vezanih za probavni trakt, te kod drugih medicinskih dijagnoza kod kojih je preporučena primjena zeolita kao prirodnog detoksikatora s izrazitim imunomodulacijskim i antioksidativnim svojstvima. učestale primjene kod problema i bolesti jetre, zbog sposobnosti zaštite i obnove funkcije jetre, ali to ga ne ograničava isključivo na tu namjenu.

oporavak nakon dugotrajnijih bolesti ili kod dugotrajnog uzimanja lijekova, podržava zdravlje na staničnoj razini, smanjuje oksidativni stres.

PANACEO MEDicin se također preporuča kod svih mediconskih indikacija, kod detoksikacije,  kod težih i kroničnih oboljenja, onkoloških, kod kemoterapije i radio terapije, kod drugih težih bolesti, ali i za tretiranje kosti, mekih tkiva, ekstremiteta, glave, za cjelovitu dezinfekciju organizma od teških metala, posebno mozga, kao oralna i lokalna terapija kod kožnih oboljenja, za osteoporozu i za cijeljenje kostiju. Ovaj proizvod sadržava značajniji udio nano dimenzija u odnosu na Panaceo Bsic i Panaceo Sport, pa se može aplicirati ne samo oralno nego i i lokalno, na rane i sluznicu. Dodatni marketinški naziv Onko support ne definira i ne ograničava njegovu primjenu isključivo na području onkologije.

PANACEO MED osigurava podršku i olakšava organizmu za vrijeme kroničnih i teških bolesti i kod kemoterapije i zračenja. Detoksicirajuća i suportivna svojstva povećavaju tjelesnu toleranciju liječenja i smanjuju štetne nuspojave jakih lijekova, kemoterapije i radioterapije. Ovaj medicinski proizvod se ne metabolira u organizmu i nema negativnih nus pojava.

Slobodni radikali su odgovorni za izravne nuspojave kemoterapije koja u organizmu proizvodi visoki oksidativni stres. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj sposobnosti ionske izmjene i iznimno unaprijeđenim apsorpcijskim svojstvima PANACEO MED vezuje teške metale i ostale toksine zaostale nakon kemoterapije, eliminira odumrle supstance koji su posljedica kemoterapije i radioterapije, alkalizira organizam, smanjuje nivo slobodnih kisikovih radikala, te posredno i neposredno povećava sposobnost imunološkog odgovora organizma. Snižavanje oksidativnog stresa i apsorpcija amonijaka događaju se na fizičkoj razini, što doprinosi smanjenju negativnih štetnih učinaka na biološkim strukturama cijelog organizma, čime se znatno ubrzava regeneracija i oporavak.

Medicinski stručnjaci i znanstvene studije su analizirali učinke prirodnog zeolita tijekom mnogo godina te dokazali i potvrdili su njegove pozitivne efekte. Primjena zeolita podržava:

 • zdravlje organizma i pritom ne opterećuje metabolizam
  • suportivna terapija za detoksikaciju organizma: probavnog trakta, jetre, bubrega, crijeva i kože, kod dugotrajnog uzimanja lijekova i citostatika, antibiotika, oralne kontracepcije, različitih drugih lijekova, kao i izloženosti zračenju, oslobađa organizma teških metala, toksina, slobodnih radikala i bolesti koje isti uzrokuju
  • efikasno regulira kiselost organizma, uspostavlja alkalnu ravnotežu čime prevenira kandidijazu i ostale brojne bolesti kiselog okruženja
  • olakšava funkcioniranje jetre

. suportivna terapija kod osteoporoze, problema koštanog sustava i cijeljenja kostiju
• suportivna terapija kod liječenja ezofagitisa (upala jednjaka), gastritisa ili IBS (upalna bolest crijeva)
• suportivna terapija kod liječenja bolesti povezanih s oksidativnim stresom, kao što su ateroskleroza, dijabetes i neurodegenerativne bolesti, kao što su Alzheimerova i Parkinsonova bolest
• suportivna terapija uz i nakon kemoterapije ili radioterapije odnosno zračenja
• smanjuje mučninu, umor i gubitak apetita i sve uobičajene nuspojave kod kemoterapije i zračenja
• smanjuje slobodne radikale u gastrointestinalnom traktu i cijelom organizmu
• smanjuje želučane i probavne poremećaje (proljev)
• olakšava funkcioniranje jetre, bubrega, crijeva
• smanjuje poli-neuropatske simptome
• prevenira mukozitis i pomaže kao suportivna terapija u liječenju mukozitisa (upala sluznice usne šupljine s ranicama u ustima, aftama – jedna od neželjenih pojava kemoterapije)
• suportivna terapija kod kožnih oboljenja

PANACEO MEDicin  – visoko učinkovit, testiran, provjeren, preporučen detoksikator, suportivna terapija kod niza medicinskih indikacija i adjuvantna terapija tijekom kemoterapije i radioterapije i ostalih kroničnih i teških bolesti