a_proizvodi_med_puder

Glavne prednosti

100_reine_natur_rot_en

  • ubrzano cijeli sve vrste rana, opekotine i druga kožna oštećenja

  • primjena kod svih kožnih bolesti i tegoba

  • herpes, neurodermitis, akne, rosacea i dr

PANACEO proizvodi na bazi zeolita su jedini takvi proizvodi u Europi koji su registrirani u skladu s zakonom EU kao medicinski proizvodi za oralnu humanu upotrebu.

Niti jedan drugi proizvod na bazi zeolita koji se nalazi na hrvatskom tržištu nije registriran sukladno zakonu EU, pri HALMED-u (Hrvatska Agencija za lijekove i medicinske proizvode). Stoga su takvi proizvodi ilegalni na tržištu EU i HR. U prirodi postoji 400 vrsta zeolita od kojih su neki vrlo toksični i kancerogeni. Zbog toga je EU strogo zabranila upotrebu zeolita ukoliko isti nije registriran temeljem kriterija kontrole za medicinske proizvode.

Proizvodi na bazi zeolita koji su registrirani kao dijetetski proizvodi ili dodaci prehrani su protuzakoniti i potencijalno opasni, bez obzira na razne certifikate na koje se pozivaju i koje eventualno posjeduju. Jedini stvarni i zakonski dokaz sigurnosti zeolita je status medicinskog proizvoda. 

30 grama pudera
cijena 140 kn

100% čisti ekstra mikronizirani i aktivirani Panalit (vulkanski mineral zeolit klinoptilolit aktiviran i mikroniziran po PMA©tehnologiji – PANACEO Micro Activation)

Kod rana i kožnih oštećenja do 5 puta na dan posipati na kožu, u predjelu rana i drugih patoloških promjena na koži i sluznici.
Kod kožnih bolesti pored lokalne primjene preporuča se oralno uzimanje Panaceo praha, a poželjno je uzimanje PANACTIVE OPC+C ili PANACTIVE Weihrauch kapsula.

Panaceo Med puder za kožu je višestruko mikronizirani ultra-fini puder, nano dimenzija, koji uspješno cijeli rane, posjekotine, ogrebotine i slična oštećenja kože, te utječe na fiziološki proces cijeljenja površinskih rana kože, bez obzira na etiologiju nastanka rane. Zahvaljujući postignutoj velikoj unutarnjoj površini, Panaceo Med puder za kožu veže i oslobađa amonijak nastao iz oštećenih i propalih stanica kože i sluznice. Posebno je efikasan kod opekotina i postoperativnih ožiljaka te drugih patoloških promjena na koži, kao i kod ulkus crurisa, dekubitusa. Kliničke studije su potvrdile njegov veliki doprinos kod sistematskog liječenja teških opekotina III i IV stupnja, kod kojih se zeolit uzima prvenstveno oralno.

Korisnici Panaceo Med pudera za kožu primjećuju unapređenje kvalitete kože, što je posljedica povećane vlažnosti i općenito porasta otpornosti na različite negativne vanjske utjecaje, na UV zračenja i slično.

Panaceo Med puder za kožu se u praksi uspješno primjenjuje kod kožnih bolesti herpesa simplex i zoster, akni, ekcema, neurodermitisa, post-radijacijskog dermitisa, seboreje, dobroćudnih izraslina na koži: veruka, fibroma i drugih kožnih poremećaja. Opravdana je suportivna terapija kod psorijaze, kronične urtikarije , vitiliga, lichen ruber planus, rosacee i drugih dermatoza. U liječenju bolesti kao što su vitiligo, scleroderma i alopecija zahtijeva se dugoročni program liječenja kako bi se postigla primjetna poboljšanja. Kod kožnih bolesti se obavezno uzima oralno zeolitni praj (Panaceo Med, Panaceo Med PLUS ili Panaceo Basic), a lokalno se aplicira Panaceo Med puder za kožu.